Siirry sisältöön

Jokaisella on oikeus näyttää ja kuulua hyvältä!

Atea Focus 2024 pääkumppani Cisco logo.

 

Tule mukaan Atea Cisco Collaboration Experience (ACCEx) -virtuaalitapahtumaan ja näe, miten nykyaikainen etätyö ja kollaboraatio toteutetaan käytännössä. Tämä 60 minuutin tapahtuma vie sinut suoraan tulevaisuuden työskentelytapoihin ilman turhia teorioita – näytämme, miten asiat todella tehdään.

 

Kolme syytä osallistua: 

  1. Käytännön ratkaisut esillä: Näe, miten Cisco Teams Rooms (MTR) -ratkaisulla optimoidaan etätyö  – ei puuduttavia esityksiä, vaan konkreettista oppia.
  2. Valinnanvapaus ja erinomainen asiakaskokemus: Cisco antaa sinulle vapauden valita parhaiten sopiva kollaboraatioalusta, kuten Microsoft Teams tai vaikkapa Webex, varmistaen huippuluokan käyttäjäkokemuksen.
  3. Tulevaisuuden teknologia käyttöön nyt: Tutustu uusimpiin teknologioihin, kuten tekoälypohjaisiin kameroihin ja korkean tietoturvan ratkaisuihin, jotka vievät etätyön ja -koulutuksen uudelle tasolle. 

Seeing is believing. Tavataan etänä!

Tapahtuman agenda:

  • Yhteydet muuttuvat ja tarve kommunikoida kasvaa - Markku Selin, Atea Finland Oy - 5 min
  • Cisco MTR yleisesti - Jouni Koivusaari, Atea Finland Oy - 10 Min
  • Cisco Collaboration Experience Demo (Cisco R&D Norway) - 45 Min
  • Q&A - 10 min  

Puhujat: 

  • Markku Selin, Senior Advisor, Atea
  • Jouni Koivusaari, Solution Manager, Collaboration Sales & Offering, Atea
  • Cisco R&D -team, Cisco Norway

 

Webinaari on maksuton. Ilmoittaudu nyt!

 

Lue lisää:

 

https://www.atea.fi/blogi/digitaalinen-tyopaikka/onko-etapalavereista-puhti-ja-tehot-poissa-panosta-kayttajakokemuksen-laatuun/

Aika
27/9 2024, 09.00 - 10.00
Viimeinen ilmoittautumispäivä
27/9 2024
Paikka
Online
Hinta
Maksuton

Lisätietoja antavat:

Markku Selin.
Markku Selin
Senior Advisor

Markku on tietoturvan ja tietoliikenteen moniosaaja yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Senior Advisorina hänellä on halu ja kyky jakaa näkemyksiään liiketoimintaa tukevien ratkaisujen suunnittelusta sekä siitä, miten tietoturva ja tietoverkkojen turvallisuus eivät ole mikään irrallinen kokonaisuus vaan edellytys tehokkaalle liiketoiminnalle. Markku on vastaa Atealla myös 2.1.2024 alkaen Cisco Systems liiketoiminnan kehityksestä.

Jouni Koivusaari, Atea.
Jouni Koivusaari
Solution Manager

Jouni Koivusaari toimii Smart AV -tiimissä Solution Managerina ja omaa yli 20 vuoden taustan it-myynnistä. Viimeisen yli 10 vuoden ajan Jouni on keskittynyt erilaisiin video-, DS- ja AV-ratkaisuihin.