Transition Manager (Käyttöönottoprojektien vetäjä)

Vakituinen työsuhde

Vantaa
2024-10-05

Etsimme jatkuvien palveluiden Onboarding –tiimimme Transition Manageria. Tässä tehtävässä vastaat projektipäällikkönä käyttöönottoprojektien läpiviennistä asiakkaillemme.

Atealla pääset toteuttamaan käyttöönottoprojekteja asiakkaidemme palveluiden haltuunoton merkeissä. Kyseessä voivat olla laajemmat ns. ulkoistukset tai yksittäisten palveluiden tuottaminen asiakkaillemme. Transition Managerina olet keskeisessä roolissa varmistamassa sujuvan tuotannon alkamisen. Haluat olla mukana kehittämässä Atean toimintaa strategian mukaisesti. Asiakaspalvelu ja asiakastyö ovat sinulle ykkösasioita ja sinulla on kykyä ja halua palveluiden kehittämiseen sekä niiden tuottamiseen tuloksellisesti. Hallitset alan yleiset sopimuskäytännöt ja vastaat projekteista myös taloudellisen tuloksen osalta.

Sinulla on käytännön kokemusta transitioprojektien suunnittelusta ja johtamisesta. Olet perillä IT-teknologioista ja -projekteista sekä palvelutuotannosta. Dokumentoit toimintasi laadukkaasti. Tiimipelaajana olet luotettava ja järjestelmällinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Pidät projektin ohjakset käsissäsi budjetin ja aikataulujen puitteissa. Sinulla on kokemuksen tuomaa pelisilmää ja joustavuutta. Kommunikoit kaikkien projektin sidosryhmien kanssa sujuvasti ja asianmukaisesti kaikissa tilanteissa. Käytät projektityökaluja sujuvasti ja osaat aikatauluttaa projektit ja raportoida niiden etenemisestä asian vaatimalla tavalla.

Lue lisää!

Tunnet projektihallinnan parhaat käytännöt ja ITIL-viitekehyksen. Projektinhallinnan kuin muutkin sertifioinnit katsotaan eduksesi. Sinulla on kykyä ja mahdollisesti kokemustakin toimia kansainvälisessä toimintaympäristössä. Sinulla on kokemusta käyttöönottoprojektien hallinnasta ja mielellään muutakin kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta. Toimintatapasi on aktiivinen ja suunnitelmallinen. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja korkea vaatimustaso itsesi ja tavoitteiden saavuttamisen suhteen. Keskustelet luontevasti asiakkaan johdon kanssa ja osaat löytää hyviä kokonaisratkaisuja asiakkaan tarpeisiin. Kommunikoit ja tuotat dokumentaatiota sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä.

Tervetuloa joukkoomme!

”Onboarding -tiimimme vastaa Atean toimitusputken sujuvasta läpimenosta. Tehostamme ja parannamme jatkuvasti prosessien laatua keskeisissä vastuunvaihtopisteissä, kuten siirto myynniltä projektille ja projektilta tuotantoon. Atealla on kova vauhti päällä ja tulemme tarvitsemaan osaavaa käyttöönottoprojektien vetäjää pikaisesti riveihimme. Tulet täydentämään Onboardiamme, jossa kollegoinasi toimivat myös kokeneet Transition Managerit.

Toivon, että sinulla on kykyä luovaan ongelmanratkaisuun ja pyrit jatkuvasti parempaan. Toimit järjestelmällisesti, kommunikoit sujuvasti ja viet rohkeasti asiakasprojektia eteenpäin. Sinulla on mielellään korkeakoulutasoinen koulutus (AMK tai tiedekorkeakoulu).

Toimipisteesi sijaitsee Vantaan Myyrmäessä, mutta olet tarvittaessa valmis matkustamaan kotimaassa.

Jos haluat kysyä tai kuulla tehtävästä lisää, soita minulle numeroon 050 313 3349 tai laita sähköpostia osoitteeseen marko.linturi(at)atea.fi!”

Marko Linturi, Head of Onboarding

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään perjantaihin 4.10.2024 mennessä. Ole kuintekin nopea, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

  

Töissä Atealla

Meillä Atealla on tekemisen meininki. Arvostamme osaajia, jotka haluavat kehittyä ja kehittää yhdessä kollegoiden ja asiakkaidemme kanssa. Meillä olet osa joukkuetta, jossa jokainen voi antaa parhaan panoksensa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Meitä yhdistää se, että teemme asiat aina hyvin ja asiakkaamme positiivisesti yllättäen.

Haluatko tietää lisää henkilöstöeduistamme ja kuulla, mitä atealaiset miettivät työstään? Tutustu meihin nettisivuillamme osoitteessa www.atea.fi/ura-ateassa.

Vantaa
2024-10-05