Siirry sisältöön
Lehdistötiedote 22-06-2023

Atea Cloud Insights -pilvityökalu avuksi julkipilven hyödyntämiseen

Oletko kohdannut haasteita julkipilven kustannusten, pilvipalveluiden kokonaiskäytön tai yleisesti ottaen julkipilven kokonaisuuden hahmottamisessa? Atea on julkaissut Cloud Insights -pilvityökalun, joka tarjoaa asiakkaillemme arvokasta tietoa esimerkiksi pilvikustannuksista, pilven kulutuksesta ja erilaisista tietoturvanäkökohdista. Kaikki yhdessä ja samassa työkalussa. Ensimmäinen versio on suunniteltu erityisesti Azure- ja AWS-ympäristöihin, mutta työkalu tulee tukemaan tulevaisuudessa muitakin pilvipalveluntarjoajia.
It-konsultointi

- Tämä on ensimmäinen pilvityökalumme, jonka haluamme antaa asiakkaillemme vahvistaaksemme heidän näkemyksiään eri pilvipalveluiden käytöstä. Monilla asiakkailla ei ole aikaa eikä energiaa selvittää kokonaiskäyttöään itse. Siksi olemme päättäneet tuoda työkalun saataville ilman lisäkustannuksia luodaksemme asiakkaillemme lisäarvoa heidän päivittäiseen toimintaansa, sanoo Jussi Salmela, Atea Finladin pilvipalveluiden neuvonantaja. Annamme työkalun käyttöön ilman lisäkustannuksia luodaksemme lisäarvoa asiakkaille.

Cloud Insightsin avulla Atea haluaa luoda kattavan ja käyttäjäystävällisen alustan, jossa asiakkaan käyttämien julkipilvipalveluiden kokonaisuus tuodaan yhteen paikkaan. Pilvityökalun avulla asiakkaat voivat optimoida pilvipalveluiden kustannuksia sekä parantaa sovellusten ja palveluiden tietoturvaa ja suorituskykyä.

- Monet asiakkaistamme käyttävät nykyään erilaisia pilvipalveluita ja pilvipalveluntarjoajia. Siksi on tärkeää pystyä tarjoamaan näkymä, joka antaa asiakkaille kokonaiskuvan pilvipalveluista. Toivomme, että työkalu luo lisäarvoa asiakkaidemme päätöksenteossa ja antaa heille selkeämmän kuvan siitä, missä he ovat muutosmatkallaan. Cloud Insights auttaa asiakkaitamme rakentamaan turvallisemman ja kustannustehokkaamman pilviratkaisun, Jussi Salmela sanoo.

Pilvityökalun ensimmäinen versio on nyt saatavilla, ja sitä kehitetään jatkuvasti uusilla toiminnoilla.

Atea Cloud Insightsin edut tiivistettynä:

  • Kokoaa julkiset pilvipalveluntarjoajat yhteen paikkaan
  • Tarjoaa asiakkaille arvokasta tietoa heidän käyttämistään pilvipalveluista
  • Helpompi hallita ja rakentaa raportteja
  • Antaa selkeän kuvan tietoturvan tilanteesta
  • Helppo yhteydenottokanava Atean pilviasiantuntijoihin
  • Asiakkaiden on helppo nähdä, missä he ovat omalla muutosmatkallaan

Katso videolta Rakkaudesta softaan -podcastin kuvaukset, jossa Jussi Salmela kertoo lisää Cloud Insightista.